Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازپرس جنایی گفت: سلبریتی‌ها و افراد از اظهارات غیرمسؤولانه و جنجالی در ارتباط با پرونده جنایت هولناک اکباتان در فضای مجازی خودداری کنند.

 بابک خرمدین 47 ساله، کارگردان سینمای ایران شامگاه بیست و پنجم اردیبهشت امسال از سوی والدین سالخورده‌اش به قتل رسید و جسد مثله شده‌اش در محله اکباتان پیدا شد. با دستگیری والدین سالخورده او و اعتراف‌های‌شان معلوم شد آنها داماد و دختر خانواده‌ را هم در این سال‌ها با مسموم کردن و زدن ضربه‌های چاقو و مثله کردن اجساد به شیوه قتل بابک مرتکب شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جریان تحقیقات جدید از مرد سالخورده که عامل جنایت بود او مدعی شد شوهر اول دخترش آرزو فرد خوبی بوده و آنها چند سال با هم زندگی کردند اما یکدفعه با هم به اختلاف خورده و جدا شدند اگر جدا نمی‌شدند، می‌توانستند زندگی خوبی با هم داشته باشند.

با افشای این سه جنایت، دختر و پسر دیگر این خانواده هم به پلیس آگاهی تهران احضار شدند و در جریان تحقیقات گفتند بعد از قتل برادرشان، بابک و اعتراف والدین‌شان متوجه قتل خواهر و داماد خانواده شده‌اند.

دختر عاملان‌جنایت که هنوز مرگ دو عضو خانواده‌اش را باور ندارد، در جریان تحقیقات پلیسی گفت: «اصلا از قتل‌هایی که والدینم انجام دادند، خبری نداشتم. برادرم بابک رفتار خوبی با پدر و مادرم نداشت و فردی عصبی بود. همیشه آنها را اذیت می‌کرد. بارها مادرم در این باره با من صحبت کرده‌بود. والدین من کمی عصبی بودند و این در خانواده ما ارثی است. اما این عصبانیت به گونه‌ای نبود که دست به این قتل‌ها بزنند. هنوز باورم نمی‌شود آنها قاتل‌اند. افرادی که اظهار نظرهای نادرست می‌کنند به فکر آبروی دیگران نیستند. »

وی افزود:«خواهش می‌کنم با آبروی ما بازی نکنید. خواهرم اصلا به من نگفته‌بود پدرمان او را مورد آزار و اذیت قرار داده‌است. بعید می‌دانم این موضوع صحت داشته‌باشد. رابطه خانوادگی ما خوب بود و مشکلی نداشتیم. پدرم حتی سه سال قبل به من گفت آرزو رفته شیراز و آنجا ازدواج کرده، بیشتر که پیگیر شدم می‌گفت او به ترکیه رفته است. خیلی نگران او بودم. نبودنش عجیب بود و می‌ترسیدم در ترکیه بلایی سر او آمده‌باشد بنابراین چند ماه قبل تصمیم گرفتم به اداره پلیس بروم و ناپدیدشدن او را گزارش دهم. وقتی والدینم بازداشت شدند و اعتراف کردند آرزو را کشته‌اند، باورم نشد. »

هشدار بازپرس

محمدجواد شفیعی، بازپرس شعبه پنجم دادسرای جنایی تهران درباره آخرین روند تحقیقات این پرونده به گفت: «متهمان پرونده که والدین مقتولان هستند هنوز در بازداشت به سر می‌برند، تحقیقات از آنها در پلیس آگاهی ادامه دارد و بعد از پایان تحقیقات اطلاع‌رسانی لازم از سوی مرجع قضایی انجام می‌گیرد. شاهد هستیم که برخی افراد و حتی بازیگران اظهارنظرهای شخصی و غیرمسؤولانه‌ای را در فضای مجازی منتشر می‌کنند بی آن‌که اسناد و مدارکی ارائه کنند، موضوعاتی را به مقتولان و عاملان جنایت نسبت می‌دهند که هنوز برای دستگاه قضا به اثبات نرسیده و حتی تصاویری را در فضای مجازی منتشر می‌کنند که مورد تایید در ارتباط با این پرونده نیست.»

وی افزود: «مردم و هنرمندان از گمانه‌زنی‌ها و گفته‌های غیرمسؤولانه در ارتباط با این پرونده خودداری کنند، چراکه مرجع قضایی با آنها به‌دلیل اظهارنظرهای غیرمسؤولانه برخورد قانونی خواهدکرد. اگر فرد یا افرادی در ارتباط با این پرونده اطلاعاتی دارند مربوط به مقتولان یا عامل جنایت وهمدستش، باید به مرجع قضایی یا پلیس اطلاع دهند تا اطلاعات محرمانه آنها موردبررسی قرار گیرد و صحت و رد موضوع مشخص شود و پرونده به نتایج مناسب برسد، نه این‌که بدون بررسی موضوع، آن را در فضای مجازی منتشرکنند و به آبروی خانواده‌ها آسیب برسانند.»

لیلا اوتادی چه گفت؟!

لیلا اوتادی که هنرپیشه سرشناس و بدون حاشیه ای است روز پنج شنبه فاش کرد که دختران دانشجوی بابک خرمدین نزدش اقرار کرده اند پدر بابک به آنها تجاوز کرده است و حاضرند نزد پلیس بروند.به نظر نمی رسد این هنرپیشه این چنین دروغی را بیان کند و مطمئنا اگر با چنین موردی مواجه نبود چنین ادعایی که مسئولیت روی دوش او می گذارد را بیان نمی کرد و باید منتظر بود و قضاوت نکرد که لیلا اوتادی دروغ گفته باشد.

از سوی دیگر خواهر آرزو خرمدین که سال ها از او خبری نداشت واقعا نمی تواند قاطعانه بگوید ادعای دوستانش مبنی بر تجاوز پدر به آرزو درست نیست چرا که اگر صمیمیت زیاد بود خواهر آرزو باید از وقتی شنیده بود خواهرش به شیراز یا ترکیه رفته است باید شک می کرد چون صمیمیت دوخواهر باعث می شد او قبل از سفر ناگهانی یا بعد از آن او را درجریان قرار بدهد و اگر ناگهانی غیب شد خواهر باید شک می کرد نه اینکه بعد از 2 سال تصمیم بگیرد نزد پلیس رفته و اقدام فقدانی خواهرش را بکند و جالب اینکه چنین کاری را هم نکرده است.رکنا

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فضای مجازی لیلا اوتادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۲۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست

جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی برگزار شد.

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در این جلسه گفت: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

منتظری با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

وی تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

 منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرایم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطروح شده اظهار داشت: ان شاءالله خروجی این جلسات برای دستگاه قضایی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضایی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمرثمر خواهد بود.

 موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری نیز در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • لبه تیغ
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • کوراش کار نهاوندی صاحب مدرک مربیگری درجه B جهانی شد
  • تجمع اعتراض‌آمیز خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند